pirmdiena, 2011. gada 11. aprīlis

Zivs fileja kokosriekstu piena mērcītē ar sēnēm

Lai taptu šī rcepte ir nepieciešamas pāris sastāvdaļas.

Vielas:
1.) zivs fileju (brīva izvēle-menca,pangasija ,utt.)
2.) sēnes(brīva izvēle -saldētas beciņas,šampinjoni, utt.)
3.) kokosriekstu pienu,
4.) garšvielas-sāli, piparus, 

5.) sīpoli-pēc velmes
6.) eļļa cepšanai.

Gatavo:
Ņemu svaigu vai atsaldētu zivs fileju(veselu,ne sagrieztu gabaliņos) ,ko apcepu eļļā un uzberu sāli, piparus. Izceptos gabalus salieku siltumizturīgā traukā.
Ja ir velme,var pievienot sīpolus ,tad tie ir jāapcep
Šampinjonus pārgriežu uz pusēm vai sīkāk, apcepu, beigās pārleju ar kokosriekstu pienu.
Šampinjonu/kokosriekstu mērci pārleju pāri zivīm, lieku cepeškrāsnī 200 grādos uz 10 minūtēm.


Receptes avoti: 
http://www.apollo.lv/portal/life/articles/190776
http://aijaslietas.blogspot.com/2010/10/zivs-fileja-kokosriekstu-piena-merce-ar.html

 Bija mājās mazliet aizķēries kokosriekstu piens,kas pamudināja lūkot recepti. Īstenībā garšoja pat ļoti labi,un laiks,kas jāiegulda gatavošanā ir salīdzinoši neilgs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru